29.11.2013

"Naisilla on erilaiset aivot ja erilainen ajattelutapa."

Vihdoinkin, perjantai. Pitkään odotettu ja kaivattu perjantai. Saattaa olla sekavaa settiä luvassa, kun saamme vaimokkeen kera vieraita Turusta. Jaloiselta hevostelulta tuskin voidaan välttyä. Pimeää settiä luvassa ja vessakin sen todisti hajoittamalla lamppunsa.

Kuluneella viikolla törmäsin, ja jostain syystä jopa klikkailin, uutisointiin Nykäsen Matista. On se vaan eri sälli. Leikkittelin tuossa jo ajatuksella, että mitähän siitä tulisi jos Tuksu ja Masa päätyis yhteen, saatika tekisi lapsia. Nykäsen Masa se kyllä on joutanut olla useasti naimisissa. Kahdesti Tapolankin kera. Pitäskö kilauttaa sille ja pyytää vinkit. Sil luulis olevan ainakin heittää ne "älä ainakaa teen näin" vihjeet. Jutun luettuani en enää ollut ihan varman et kuinka vitun monta kertaa se oikeesti ollu avioliitossa asti.

Ai joo, vaimoke photaroi meille Save The Day kortit. STD:t tai jotain. STD kyl kuulostaa joltain sukupuolitaudilta. Save The Day kuulostaa kyl semmoselta "palasta mun päivä" jutulta. Teillä on vielä aikaa puhua kumpi tahansa meistä veke tästä jutusta. Alkuun olin, kun kuulin moisista STD korteista, että mitä vittua. Että ihanko tosissaan pitää ensin lähettää joku kortti etukäteen ja vielä kutsu perään. Ei tollasta vaan ollu ku mä ekaa kertaa avioo kokeilin. Mitä itua tuossa on? Eikö se jengi ny hiffaa siitä et bilettä pukkaa kun se kutsu tulla tupsahtaa. Ja eiköhän ne kutsut kuitenkin tavata lähettää suht hyvissä ajoin kuitenkin. Jenkeistähän tuo taitaa olla lähtöisin. Suomi, Euroopan Amerikka. Täällä syödään hakaristitorttuja ja lapset puetaan fasistisesti mustaan paitaan ja siniseen krakaan. Saako pahottaa mielensä noille mielensäpahoittajille? Huolestuttavaan suuntaan on kyl lähtenyt tämänkin sivistys- ja hyvinvointivaltion ajatukset. Syön kohta hatullisen paskaa ja muutan ruottiin. No, ehkä en ruottiin mut johonkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti