24.7.2014

Kauppias hoitaa homman

Tämä meidän akvaariobunkkeri on näyttänyt yhden tolla ison vahvuuden ja plussan. Kun montaa facekaveria raiskaa kuumuus suoraan kuivana kakkoseen (tai ehkä se näillä helteillä on hivenen hiellä marinoita) yöaikaan, vedän mä peittoa päälle ihan niin ku talvellakin. Makkari kun on lähes maanalla, eikä tuo aurinkokaan sinne pääse missään vaiheessa päivää paistamaan, on siellä miellyttävä nukkua. Ja vielä kun saa päivätkin viettää ilmastoidussa konttorissa ja vielä kaikenlisäksi yksin, niin mikäs tässä ollessa. Huominen pitäs vielä painaa ja sitten pari viikkoa lomailla. Tampereelta alkuvauhdit ja sitten saksalaisen frendin kanssa mökille klapitalkoisiin. Kehtaisikohan heittää Sakemannille että "Arbeit macht frei" ja omat Jallut mukaan Oman pikku Führerin mä jätän vielä pariksi päiväksi vaasaan ja sit keskiviikkona tuun noukkimaan sen ja pennut mukaan ja ei kun takaisin mökille. Vielä kun parin viikon lomaan lisää reissun tulevien appivanhempin luo, Linnanmäen ja vaimokkeen siskon, niin luvassa takuuvarma nollaus niin töistä kun häistäkin.

Häitä silmälläpitäen mulla on ollut projektina saada boolin limut. Soittelinkin reippaana poikana lähi kauppaan ja kliseisesti siellä iloisesti vastattiin että "kauppias hoitaa homman". Limua siis tulossa enemmän kuin se pari pullollista. Myös vieraiden ilmoja on tipahdellu (aika lahjakkaita aasinsiltoja oon keksinyt, ettten sanoisi) ja enää muutama puuttuu. Deadline on het tohon loman alkuun ja eiköhän ne ennen keskiviikkoa ole sitten soitettu ne viimeisetkin. Vaimokkeen juhlatanttakin on jo mittailtu ja työnalla on enää pienet viime hetken muutokset. Juhlapäivän aikataulu on myös saatu aluille. Meikän päivä alkaa Amerikkalaisella parranajolla.

Välistä tulee stressattua, mutta sanoisin että täällä ollaan oltu kyllä aika tyynenä, varsinkin Führer. Se välillä huokuu semmoista zenimäistä tyyneyttä itseni ollessa hindu lehmän esiaste vaiheessa. Ai mikä se on? Jotain ampiaisen pistämän vasikan ja paarman pureman sian väliltä...







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti