25.8.2014

Press play on tape vs. Load 8.1

Aamuja joutuu jo kohta pian laskemaan yhden käden sormilla. Häähössötyksen loppukiri on siis aloitettu. Suuret linjat ja vähän pienemmätkin linjat alkaa olla paketissa ja nyt tuherretaan pienten asioiden äärellä. Ihan ei vielä kalenteri ole minuuttiaikataululla, mutta hässäkkää riittää. Huomasin tuossa, että perjantaina olisi pitänyt olla sekä maistraatissa, että hakemassa astioita yhtäaikaa, joten vingahdus vain kuului kun astiat tulevatkin kuljetuspalveluna.

Führer aloitti myös oman ehostautumisensa. Musta on kyl ihan paska tekosyy olla tiskaamatta kun on uudet geelikynnet. Sain kyl het idean et missä mä haluun nähdä noi kynnet, mutta ei siitä tämän enempää. Kalenterissa on myös kosmetologia ja veikkaan että sillä ei ole mitään tekemistä tähtitieteen kanssa vaikka luultavasti joky yliopistotutkinto lienee tuohonkin hommaan paikallaan. Olen myös kuullut mainittavan sokeroinnista ja veikkaan että sillä ei oo mitään tekemistä kahvin kanssa. Noh, on tässä itsellekin sentäs parranajoa tarjolla amerikkalaisittain. Jos sen päälle täräyttäisi itselle vielä Brasilialaisen karvanpoiston, niin saattaisi saada ehkä tarinan kerrottavaksi.

Jonkin verran on tipahdellut myös kuvamateriaalia polttareista. Seremoniamestari tosin on taas kunnostautunut hitaan editoinnin saralla. Onneksi meidän reipas turkulainen sai sentään omat ruutunsa ulos kamerasta ja näytille.


Viime viikonloppu menikin sitten mökillä jo huomattavan rauhallisemmissa merkeissä. Käytiin siivoamassa paikkoja ihan kaksin. Jallupäissä tuli testailtua kamerakännykkäkuvaamista sen verran, että totesin että ei oo mun laji. Hääviikon maanantaina ei siis ihmispelkotiloja, mikä on ihan kiva.


Führerin polttareista ei ole kuvia näkynyt. Siellä oli menty intiaaniteemalla ja illan saldona oli ollut tanssimista paikallisen strippiyökerhon lavalla, viuhtahtelua kaupungin yössä, kännykkä kolmena palana, joista akku ja itse luuri löytyi pihalta. Lompakkoa etsitään vieläkin ja kun näyttää että kaikki kortit menee uusiksi ni samallahan sitä sitten vaihtaisi nimenkin. Joten jännän äärellä eletään että saako toisen sukunimen poistaa ovestamme ensi viikolla. Häiden jälkeen olen myös päättänyt antaa Führerille uuden arvonimen, mutta siitä lisää seuraavassa elämässäni. Stay tuned jos vielä sattuisin saamaan postauksia aikaiseksi ennen H hetkeä. Over and out!

2 kommenttia:

  1. Huii, kohta tekin ootte jo naimisissa! Toivottavasti sää ei oo ihan kamala hääpäivänä. Tsempit ja onnea jo etukäteen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesän paluuta ne näytti ennustava loppuviikolle. Nähtäväksi jää. Ja kiitos <3

      Poista