6.5.2014

Show Must Go On

Turku nähty ja koettu taas kerran. Oli mukava, surullinen, raskas ja riehakas reissu. Tunneskaala meni laidasta laitaan ja mä oon vieläkin vähän fyysisesti ja henkisesti poikki. Kohokohtia oli ehdottomasti käydä katsomassa frendin Roller Derby peliä. Tähän väliin täytyy sanoa et onpas siinä katsottavaa ja ei pelkästään vauhtinsa takia ;)

Turussa tuli taas kerran myös todettua elämän epäreiluus. Tasan ei käy nallekarkit. Kävimme TYKSissä katsomassa kaveriamme, joka myös häidemme kutsulistalla on, mutta epäilys kieltämättä hiipi mieleen, että noinkohan ystävästä on osallistumaan juhliimme. Mä oikeasti pelkään pahinta :( Syöpä on vittumainen vastustaja. Hyvät ihmiset, rakkaat blogini lukijat. Nauttikaa elämästä ja tehkää siitä oman näköisenne. Koskaan, ei koskaan voi tietää, mitä se huominen tuo tulleessaan. Onko se sitten MS tauti, syöpä, piano pilvenpiirtäjän katolta tai jotain ihan muuta. Rakastakaa toisianne.

Mutta jotta tämä ei nyt ihan synkistelyksi menisi, niin osa hääkutsuista on jo tosiaan jaettu. Paikalliset kutsut ajattelimme vielä itse ja pitäsi kai tuo Führer nakittaa kirjoittelemaan osoitteita noihin postitettaviin.

Shown on jatkuttava.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti