11.9.2014

Dead eyes

Ilman uusia (omia) kuvia postaaminen aina jotenkin jää. Sitä läppä lentää aina eri tyyliin kun omat uunituoreet kuvat polttelee kovalevyllä. Äkkiä pitää saada niitä linjoille.

Meidän Blindfire on pikku hiljaa tiputellut hääotoksia tulemaan. Aika jäätävää settiä on Jussi saanut kennolle tarttumaan. Ite koitan tässä malttaa odotella, että saisi kaikki kuvat, niin joskos sitten tännekin lisää. Faceen muutama tuotos ollaan kyllä jo postailtu.

Häiden jälkeinen viikonloppu meni Tampereella ja TAFFissa juhlien. Tampereen jälkeen tuumailin seuraavaa:
Kyllä pitäs Oscar myöntää sille ketä käsikirjottaa mun elämää. Oscar myös sille ketä on hoitanu castingin. Ja monen monta Oscaria menee myös pää- ja sivuosista vastaaville. Eihän tätä usko kukaan. Paitsi SotaMarsalkka ku se sattuu oleen niin usein paikalla. Se on vissiin ohjaaja ja tuottaja.Kiitos Tampere. Olit ihmisvihaani lukuunottamatta taas pettämätön 

Olin jotenkin ennen häitä olettamuksessa, että mikään ei muutu. Siinä ehkä se syykin, miksi sitä avioliittoa koittikin täällä ja ehkä tosielämässäkin välttää ja väistellä. Mutta, mitä lähemmäs juhlat tuli, sen paremmalta idealta se tuntui. Ja elo sen jälkeen vasta onkin ollut, noh, sanotaanko että rakkauden täytteistä. Elkää kuitenkaan peljätkö. Häistä jäi kolme litraa Jallua ja ne on jo korvamerkattu mulle!

Ja koska ei ole uusia kuvia niin postaan uunituoreen videon sekä kuvan arkistosta:


Köydet by Pip


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti