4.5.2015

Miten meni noin niin ku omasta mielestä?

En lähde edes itse analysoimaan syvällisemmin mun blogin kuivan kauden syitä, mutta jos jotain pitää lähteä arvailemaan, niin kyllä miestä on viimeaikoina vienyt joku ihan muu kuin vaimo talutushihnasta.

Kuumalinjani (kyllä, nimesin puhelimeni sellaiseksi, koska mähän oon vastustamaton hottis) on pirissyt lähes taukoamatta ihmisten kysellessäni vointiani ja blogin hiljentymistä. On esitetty spekulointia, että Sotamarsalkka olisi onnistunut kuohimaan meikäläisen. Kivekeset on nätissä purkissa etikkavedessä baarikaappissa. Siinä samassa kohdassa missä tapasin pitää Jallupulloani. Huhut ennenaikaisesta rauhoittumisesta ovat siis isosti liioiteltua. On tullut kerättyä lisää materiaalia tänne blogiin ja muutenkin ukkomiehen kokemusta tältä toiselta ja toivon mukaan viimeiseltä avioliittokierroksela. Mutta tälläkään kertaa kaikki tarinani eivät kestä päivänvaloa ja enpä taida meikäläinen ihan kaikkia yksityskohtia edes muistaa.

Mutta yhteenvetona. Vielä tulee elämää tihrustettua kameran läpi, kitarakin pysyy lapasessa ja maksa piippaa kuin rekka peruuttaessa. Seremoniamestaria olen koittanut pitää turvamatkan päässä, mutta pari kertaa on tälle vuodelle ehtinyt kuitenkin lipsahtaa. Lomautus jatkuu ja töihin näillä näkymin heinäkussa. Ohessa muutamat tämän vuoden kuvakaappaukset. Enjoy.
1 kommentti:

  1. Vappu meni ihan loistavasti norsunluutornissa, kiitos kysymästä.

    Seremoniamestari/setä

    VastaaPoista