9.3.2014

Kohinaa

Muutto suoritettu, Ikeasta selvitty ja Poisonblackiä lämpätty. Olen vielä siis hengissä eikä sisäinen InnoHomoni ole ottanut valtaa. Mutta uusi koti on nyt about läisikitty läjään ja ohan tää ihana. Paljon paree kuin edellinen kattohuoneistomme.

Saimme meidän Psalms bändillä kunnian lämmitellä Poisonblackiä. Olen aina ollut kova Sentenced fani ja kyllähän tuo on omalla mittapuulla pirun kova juttu, että saa soittaa lavalla juuri ennen Ville Laihialaa. Sentencediä tuli luukutettua faijan Honda Preludessa kun tuli kierrettyä pillurallia kylän raiteilla juuri kun oli ajokortin saanut. Prelude on semmoinen nelipaikkainen urheiluihme ja kerran me saatiin bestmänin kera takapenkille neljä lentopalloilija mimmiä. Niillä oli melkosen tiukat ja kaposet perseet. Annettiin niille sit kunnon kyydit pitkin Vaasan katuja mutta silakan haju jäi vain haaveeksi. Mutta palatakseni keikkaan ja sen jälkilöylyihin, niin jostain kumman syystä heräsinkin sitten keikan jälkeisenä aamuna noin 80 km päästä kotoota. Että sillailla. Jäätävä krapula ja eka ajatus et mites vitussa pääsee takas himaan ku pitäs kamoja lähtee keikkapaikaltakin roudaan. Kamat saatiin ajoissa, eikä mulla oo mustaa silmääkään. Se vähän morkkistaa, etten siinä kännipäissäni huomannut Vaimokkeelle pistää viestiä, et lähdinpä lähipitäjään jatkoille. Rakas, olen pahoillani. Olet minulle tärkeä <3

Kuvattuakin tuli tuossa muutohuminassa käytyä. Lähestyin Amojen keikalla yhtä mallia ja tais sai huomata miten pieni maailma on. Meidän mökit on vierekkäin. Voisin sanoa, että löysin pari uutta hyvää mallia, joilla on sekä omia ideoita että munaa enemmän kuin joillakin tuntemilla miehillä. Jään itsekin odottelemaan, että millaisia kuvia saammekaan vielä aikaiseksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti