31.3.2014

Uliuliuliuli

Kymmenes lomautusviikko starttasi. Neljän viikon päästä maanantaina pitäisi kellon soidakin sitten jo ennen seiskaa ja perse pitäisi teleportata konttorille. Huolestuttavaa reippautta taas ollut tänäänkin, kun pyykkikone on pyörinyt, eikä tuossa tiskipöydälläkään tissejä tiskejä näy. Aikaa tapetaan parasta aikaa kattomalla Kummelin Lääkärit tulessa sarjaa. Jukka Emil Vanaja <3 Vanajan puheet kun saisi varastettua omaan puheeseen niin quotet olisivat jotain käsittämätöntä. Monen onneksi mun muisti on nykään sen verta huono, ettei tuolta monikaan hyvä läppä ole päähän jäänyt.

Führer luetutti mulle myös oman hääbloginsa yhteenvedon häistä ja sekin lista näytti jo vallan hyvältä. Jotain itse hääpäivän yksityiskohtia on vielä leipomatta, mutta ne kyllä joutaa. Viisi kuukautta tässä näyttäis olevan vielä armonaikaa.

Kesä tekee tosiaan tuloaa. Auto sai kesärenkaat ja kellotkin siirrettiin kesäaikaan. Kesäaika on muuten itse perkeleen keksintö. Eikö tuosta lähinnä vitutustu aiheuttavasta kellojen eestaas siirtelystä nyt jumalauta voitaisi jo luopua. Jos en väärin muista, niin vanhuksillekin nuo kellojen siirtelyt aiheuttaa kaikenmoista vikaa. Ehkä tuo hyöty saatiin siitä silloin muinoin vuonna miekka ja kypärä, kun siirtely keksittiin, mutta kyllä mua tänä aamuna lähinnä vaan vitutti, kun kello soi. Palatakseni kesään ja sen lähestyvään tuloon, havaihduin eilen saunotessa, että kohtapianhan tässä pääsee aloittamaan mökkikauden. Führerille osuisi pari vapaapäivää keskelle ensiviikkoa ja hän jo tuossa ehdotti, että jos lähdettäisiin lämmittämään tynnyrisaunaa ensimmäistä kertaa tälle vuodelle. Ja talviturkkikin jo joutaisi heittää veke.

Lomautus jatkuu Kummelia katsomalla, vähän huomista ja torstaista kuvausta suunnitelemalla ja oman hajun hankaamisella sohvaan. Viikonloppuna tuparit ja kämppä täyttyy hyvistä frendeistä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti