12.4.2014

Duunaisin sun mustaa aukkoa selvinkinpäin

Face piippasi uutta viestiä todella äkkiä noiden hääkutsujen vedosten kera. Kävin eilen niitä sitten aamupäivästä hakemassa. Frendi oli ottanut itse kutsun kolmelle eri paperille. Hänellä oli oma suokkari, joka oli myös mun suokkari ja jonka arvasin (tiesin) olevan myös Führerin suokkari. Joten lähitulevaisuudessa meillä alkaa täällä sitten kutsusulkeiset. Kuoret maksetulla postimaksulla meillä täällä jo onkin.

Otin ja näin sitten myös hyvinkin todentuntuisen unen, missä otin ja puuhastelin deitti-ilmoituksen. Muistin aamusta monta kohtaa yllättävänkin hyvin ja uni vaivasi sen verran, että lähdin ihan sen pohjalta vetämään kirjaimia peräkkäin google docsiin. Paikkapaikoin mun paska läppä nauratti jopa itseäni. Seremoniamestarikin sitä käkättäen oikoluki ja kyllähän tuo Führerkin taisi naurahtaa kun sen sillekin luetutin. Tuli sen verran levoton ilmoitus, että edes läppähengessä tää mun blogi ei ole mesta, missä tuon julkaisisin.

Jengi on höyrynnyt Gambinasta, tuosta ammattilaisten juomasta. Noh, yhtälailla kuin Führer on puhunut korkkaavansa Seremoniamestarin selvittääkseen mistä kaikki kohu johtuu, niin siitä samasta syystä mä ajattelin sitten poksauttaa Gambina pullon auki. Kyytipojaksi ostin purkin piimää, rasvatonta. Jääkaapissa on myös Vaimokkeen ehdotus häidemme skumpaksi. Se piti jo tupareissa korkata, mutta jostain kumman syystä mä silloin keskityn Jalluun. Jallusta pääsen aasinsillalla siihen, että saimme tuparilahjaksi aivan vitun hienon maalauksen edellisen postauksen Annikalta. Huh huh, etten sanoisi:

Maalaus: Annika Westergård


Torstaisesta studiovisiitistä saimme myös lisää kuvamateriaalia meidän häiden StarWars vieraskirjaan. Viime vuoden puolella eBayn kautta LasVegastista tullut Jango Fett kypärä pääsi ensiesiintymiseen kuvissamme. Vaatekerta on haettu muutaman frendimme toimesta Lontoosta ja on kumia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti