13.4.2014

Space… the final frontier

Krapulapanetus, onko se tuo viimeinen tutkimaton joutomaa tai Loch Nessin kadonnut vesipeto? Mutta jos joku on varmaa, niin lähes tulkoon aina kostean illan jälkeen on se piruna huutamassa korvan takana. Piip piip piip, titityy titityy titityy. PESÄÄ!!! Sen selittäminen lienee yhtä hankalaa ja haastavaa kuin naisen logiikka. Omasta kokemuksta osaan sanoa senkin, että nautittu alkoholimäärä on suhteessa seuraavan aamun panetukseen. Toki, niin juodessa kuin naidessakin, on poikkeuksia jotka rikkovat sääntöä. Norjan pikakielikurssi on mitä mainioin krapulapanetuksen tappaja. Ei siinä kirkkovene posliinia halaillessa verkkokalvoja kutittele.

Jos on synnyttäminen naiselle rankka kokemus, niin mietitäänpäs myös sitä, miten paljon naiset joutuvatkaan kestämään. Ukko vetää ensi illan kaksin käsin kaljaa ja viinaa. Ehkä vähän rähisee ja aiheuttaa pahennusta ja myötähäpen tunteita. Sitten kun se lopulta tipahtaa ja herää koomastaan, niin sitten se alkaa vonkaamaan pillua. Anna nyt, anna nyt! Mikset anna?

Tutkimusteni mukaan krapulapetus ei kuitenkaan ole miesten yksinoikeus. Yhtälailla naiset ovat krapuloissaan kiimaisia kaneja. Tutkimukseni myös ovat huomanneet, että runkkaaminen ei auta oireita. Se saattaa antaa hetkellisen helpotuksen, mutta usein panetus palaa takaisin kahta kauheampana. Yksi arvailuni on myös, että ihminen kaipaa viinan höyrystyessä toisen ihmisen kosketusta kompensoimaan hermonihelvetin tasapainoa.

Oma tissutteluni oli eilen sen verran maltillista, että ihan tuoretta vertailukohtaa ei nyt ole. Pitää siis koittaa Führerille ehdottaa, että tilannetta pitää seurata , tutkia ja ottaa muistiinpanoja ylös. Tieteen nimissä pitää juoda ja naida!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti