7.2.2014

LatexTrooper

En tiedä mitä pitää tehdä, mutta jotain rotia on saatava meininkiin. Mulla ei olis aamusin mitään pakkoa repiä mun gladiaattorin vartaloa pois peiton alta ennen auringon säteiden ensipilkahdusta, mutta taas mä heräsin WakeUpLightin hellään syleilyyn ja jokun vittumaisen räppärin renkutukseen radion napsahtaessa päälle kasilta. Ja mitä tekee lomautettu muuta kuin raahaa ittensä kiltisti vessaan, puntarille (100,9) ja kahvin keittoon. Läppäri tulille ja elatusmaksut hyväksyntään.

Vaimoke, jonka uudelleennimeämistä Fuhreriksi olen pohtinut, otti ja soitti meidän vuokraemännälle, kun kämppä vaatis pientä laittoa. Vuokraemäntähän sitten pläjäytti, että toivomamme alakerran isompi kämppä on vapautumassa kuun vaihteessa ja että vieläkö se meitä kiinnostaa. Käytiin vielä vilkaisemassa kämppä ja kyl se nyt siltä pahasti näyttää, että häiden lisäksi pitää tänä vuonna myös muuttaa. Muuttomatka ei onneksi ole pitkä kun nyt kolmannen kerroksen kattohuoneistosta pitää roudata kamat suoraan alas maan tasalla olevaan kämppää. Pientä angista muutto kyllä jo pukkasi, kun kaupungissa käydessämme Fuhrer halusi mennä jo Indiskaan pällistelemään tekosyyllä "häät" mutta siellähän se ääneen sanoi, että ihana päästä sisustamaan uutta kotia. Siinä mielessä tää muutto tulee hyvään saumaan kun oo lomautettuna, niin saan tappaa aikaani sitten loppukuusta pakkailemalla ja kantamalla kamoja alakertaan.

Studiollakin tuli käytyä fotoomassa. Käytiin ottamassa kuvat joulupukin tuomasta vaatekerrastosta. Kuvan asuste: Latex by Tiina Rikala



2 kommenttia:

  1. Jaksamista muuttoon. Muutot on kyllä elämän kamalimpia juttuja! Vihaan sitä pakkausta ja siivoomista ja sitä purku ja ja ja.. Huh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ny on kyl ehkä muuttourani helpoin keissi, kun tosiaan _vain_ pari kerrosta alemmas tarvii roudata. Kyl mä pärjään. Bloggaan sit seuraavaks sisustamisesta ja sisustavasta Fuhreristä XD

      Poista