31.12.2013

Kadonnut helvettiin

Hupsista saatana ja uudenvuodenaatto. Vaimoke on taas duunissa, pennut on käsittääkseni mulla. Tulevat ja menevät vähän et en oo aina varma et onko ne sisällä, pihalla vai kaverilla. Ilta meinataan ottaa iisisti. Joku tuossa heitti että miten olisi StarWars maratooni. Sopii mulle.

Kirjoittelin tuossa aikaisemmin, että musavideohommia tehtiin frendin kera. Ny alkaa oleen härätasot kohdillaan, mutta laadullisesti ja monella muullakin tasolla on vielä pirusti opeteltavaa ja petrattavaa. Mutta video tässä, olkaa hyvä. En ota vastuuta jos ei tule enää uni silmään.


Hevostelun vastapainoksi piti käväistä myös studiossa antamassa valohoitoa. Jos totta puhutaan, niin en oo varma kumpi on siistimpää, video- vai valokuvaus, tällä hetkellä. Niin tai näin, niin molemmat vie kyl voiton häähässätykseltä. Häähypetys on kyllä kieltämättä ollut noiden STD korttien jälkeen joutokäynnillä. Toisaalta täs putkahti joulu eteen, niin se siirsi kyl ajatukset ihan muualle.


Ja sitten loppuun itelle ihan reminder:



Huomenna on tosiaan uusi vuosi,  tuleva häävuoteni. Puhtaalta pöydältä aloittaminen on niin NatsiTorttu. Päätin aloittaa vastavirtaan, joten kaivoin mopin (ekaa kertaa sinä aikana kun tässä kämpässä on asuttu ja asuttu on pian puoltoista vuotta) ja pesin lattian, koska puhtaalta lattialta on kiva alottaa. Mietin hetken myös vaihtoehtoista tapaa aloittaa puhtaan pöydän alta pienissä Jaloviina höyryissä, mutta kun pennut on täällä ja mä meinaan alkaa dietille ja tipattomalle, niin sen suhteen aatelin ottaa varaslähdön. Ei tuu silleen paineta et olis tullu tehtyä mikään mainstreamin kaltainen uudenvuodenlupaus kun mä ennakoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti