8.12.2013

Scary Song

Huh huh, olipa koettelemus. Leivottiin tuossa STD kortteihin osotteita. Tulipa samalla tehtyä myös vieraslista loppuun. Mut meinas kyl käydä kiristään hermoa. Alkuun kelasin, et miten vaikeeta se voi olla kirjotella parit nimet ja osotteet, mut kyl se näemmä voi. Vaimokkeella oli hirttää kiinni alta aikayksikön. Mä olin valmistautunut hommaan Fonecta finderin, kännykän, facebookin kera ja tais mulla olla siin Google Mapskin auki. Osoittteita kyl tippui helposti, mut vaimoke veti hirveetä kilaria siitä, et kirjotetaanko korttiin ensin naisen vai miehen nimi, kun noita tosiaan lähti pariskunnille. Mitä vitun väliä? Kysyn vaan? Etikettiin se vetos. My ASS, ikinä kuullukkaan. Sen verran kyl älysin tossa kaiken keskellä, että kirjattiin exceliin kaikkien osotteet valmiiksi, kun tuohan rumba tulee toistumaan sitten kun kutsut lähetetään. Edelleen en oo vakuuttunut Save The Date kortin tarpeellisuudesta. Natsaiskohan sitä illalla ees sovintopillua?

Ihan asiasta rasiaan. Tuli tuossa laajennettua valokuvaharrastusta myös tuon liikkuvan kuvan puoleen. Exvaimon siskonmiehen kanssa päätettiin alkaa tekeen musavideoita. Ideoita on valmiina ja voin kertoa et ihan peruskauraa ei ole luvassa. Jotkut eivät ehkä nuku ensi(kään) vuonna. Eka video taputeltiin purkkiin aika vikkelästi. Kuvattiin Jallu- ja Koffpäissämme vähän soittoa ja sitten krapuloissani opettelin uuden softan käyttöä. Tuosta oli hyvä alottaa ja lisää on tulossa.

Itsenäisyyspäivänä meillä oli myös 5-vuotis seurustelupäivä. Se, miten me tavattiin ja miten nykytilanteeseen on päädytty, olisi (jo jossain vaiheessa olikin) oman blogin paikka. Mutta onpa aika tosiaan rientänyt. Oli tuo aika kultanen, ku tarjoutui kuskiksi kun käytiin vuosipäivänä syömässä, että mä voin ottaa ruuan kanssa kaljaa . Eihän tuosta voinut kyl kieltäytyä. Mennessä kyl pelotti olla ton mopoauton kyydissä, joten ihan hyvä et sai ottaa sitä bisseä, ni takas tullessa ei pelottanu enää niin paljon. Joo, ei ton kyydis aina meinaa uskaltaa selvinpäin istua. Mopoautosta myös jossain välissä kaavailtiin meille hääkulkuneuvoa, mut pitänee tarkastaa tilanne lähempänä uudestaan. Joulun alla tulee myös 1-vuosi kihloista.

Osoitteet kirjoitettu, huomenna postimerkkejä ja ei kun korttia postiin. Askel taas lähempänä, eikä kukaan oo vieläkään saanu mua puhuttua pois tästä. Kovasti kyllä ite koitin kannustaa äsken vaimoketta, että eikö tää hulluus voitaisi jo lopettaa ja jättää kortit lähettämättä.




2 kommenttia:

  1. Nykyään mennään usein niin, että naiset ensin, myös kirjekuorien nimissä. Me taas tehtiin perinteen ja etiketin mukaan ja laitettiin miehen nimi ensin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on sekä että nois korteissa. Pääasia et kortit menee perille :D

      Poista