24.12.2013

Fingerpori ja Rivo-Riitta

On jouluaattoilta 2013. Larsen XO:ta on kulunut pari lasia muutaman jouluoluen kera. Jallua ihme kyllä hyvin vähän. Pukki toi usemman kirjan. Kuva osastasta lahjasaaliista tässä. Suklaa ja konjakki ei kuulu saatuihin lahjoihin ja kuvassa ei kaikki paketit ole. Pehmeät on jo jalassa:


Kello tosiaan lähestyy yhtätoista ja pennut on vielä hereillä, joskin sängyissä hengaamassa ja kohtapian unten mallilla, toivottavasti ainakin. Vaimoke tuossa katsahti mua äsken viettelevästi ja tuumasi, että odottaa vielä ainakin yhtä kovaa pakettia. Vastalahjana luvassa jotain lämmintä ja kosteaa. Hetken siinä mietin ja tuumasin, että haiskahtaa ihan huonolta ja homeiselta asuntokaupalta.

Pukki toi hyviä lahjoja kyllä. Tänään on ollut maha kipeä syömisestä ja myös nauramisesta. Fingerporit ja Rivo-Riitta <3 Eniten vituttaa parisuhde on myös aiheuttanut useamman repeämykset. Tuolta tulee varmaakin ammennettua useampi line tänne blogiinkin, usemapi sivu jo merkattuna, hahaha. Mutta jos tässä vielä ottaisi lasin Larsenia ja ihmettelisi, että mikähän se mun lupaama kova paketti on, saatika mitä on se lämmin ja kostea mitä saan vastalahjaksi ;P




2 kommenttia:

  1. Mahtavaa! Tuo "eniten vituttaa parisuhde"-kirja kuulostaa kyllä myös ihan meikäläisen kirjamakuun sopivalta. Pitää varmaan koittaa se metsästää käsiin ellet ala pikapikaa päivittelemään lineja tänne ;)

    VastaaPoista
  2. Lainailen kyllä varmasti tuolta pätkiä, mutta melkein suosittelen investoimaan myös omaan.

    VastaaPoista