11.1.2014

Content Warning

Lauantai-ilta lähestyy puolta yötä. Ollut pitkä ja mukava ja hivenen poikkeuksellinenkin päivä tänään. Kaikki alkoi aamulla hentoisessa valon kajossa WakeUpLightin alkaessa soittamaan musiikkia kello kahdeksan. Ei kun ylös, omenakanelipuuroa ja Vihreää Vanilija Teetä (kahvia) naamariin ja kävellen, hentojen lumihiutaleiden leijaillessa, kauppaan käymään. Kaupan jälkeen vaimokkeen kera keskustaan pyörimään kauppoihin, kahvilaan pullalle ja leffaan kattomaan eilen ensi-illassa ollut Ei kiitos. Kirjaa en ollut lukenut, joten ei ollut mitään ennakko-odotuksia. Leffa oli hauska ja ajatuksia herättävä. Ihan katsomisen arvoinen siis. Tai no ehkä ihan loppu vähän lässähti. Leffan jälkeen käytiin vielä syömässä.

Töissä keskustelu kääntyi taas kerran meidän häihin. Aiheeksi otettiin taas kerran juotavat ja booli. Ei liene kenellekään yllätys, että mun lempi juomia alkoholeista on Jallu *. Booliksi olenkin junailemassa Jallumuulia. Sitä varten pitäsi saada elokuuksi laskelmieni mukaan viitisentoista litraa Jallua ja viitisenkymmentä litraa Schweppesiä. Saatiin töissä idea, et haetaan mestoille semmonen 150 litranen sadevesisaavi. Kaikki kerralla sinne, juhlapaikan ovi lukkoon ja bileet ei lopu ennen ku saavi on tyhjä. Jäin siin kyl miettimään, et huolisin päästä kyllä varaamamme hotellin porealtaaseen pulahtamaan. Työkaverin ratkaisu oli se, että kyllähän sinne sadevesisaaviin sen jallun kera mahtuu kylpemään. Siinäpä olisikin eksoottinen booli.

Jallusta pääsen aasinsillalla tänään ottamiimme valokuviin. Postasin niitä näkyville muuallakin ja nuo herättivät ihmisissä reaktioita. Tuli tunne, että olen kussut jonkun muroihin. Kyllä noita mielensäpahoittajia vain mahtuukin ihan joka paikkaan. Fanaattiset ihmiset jopa peloittavat minua.


Vaimokkeen mukaan meillä oli tänään parisuhdepäivä. Harvassa on ollut kyllä päivät, saatika koko viikonloput, että voitaisiin olla vain kahden ilman sen kummempia menoja.  Jos ei ole mun lapset täällä, niin usein on vaimoke töissä lauantaisin kun mulla on vapaata. Seuraava yhteinen vapaa osuu tuonne helmikuulle. Monen muuttujan jälkeen tilanne on se, että meinaamme myös osallistua Helsingissä 15.2 Love Me Do -messuille. Lähdemme Helsinkiin ja tuolla reissulla saammekin nyt todella monta kärpästä yhdellä iskulla, kun viitsi vähän junailla asioita.

Vaimoke tuossa olan yli kysäsi, että onko mulla content warning päällä tänne blogiin. Pitää vissiin laittaa päälle, ettei tuu sanomista.

4 kommenttia:

  1. Komeita kuvia, minusta te molemmat (varsinkin johanna) olette hirmu rohkeita, kun uskallatte olla erilaisia ja tehdä jotain tällaista päräyttävää! Vau!

    Minäkin olen suuntaamassa tapahtumaan, jospa törmäillään siellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se on niin, että elämä on liian lyhyt olla tekemättä semmoisia asioita mistä tykkää. Mä tykkään kuvata ja Jossu tykkää olla mallina ja suht usein ne ideat on sitten mitä on :D
      Mun "portfoliota" voi halutessaan taivastella täällä: http://hannuperala.kuvat.fi/kuvat/So+called+portfolio++Niin+kutsuttu+portfolio/

      Tuun kyl het kiskaseen hihasta jos vain sut tunnistan messuilla :)

      Poista
    2. Pitääpä käydä kattelemassa kuvia.
      Muuten saisko ton robotin kommentoinnista pois? Helpottais kovasti :)

      Poista
    3. Enpä ollut huomannut, että oli tuo robotti jäänyt tuonne, sekun ei ylläpitäjälle näy. Nyt ei pitäs enää olla.

      Poista