26.10.2013

Hevostelua

Se on jännä juttu, miten sitä tunteekaan itsensä pirun nokkelaksi parin Jallupaukun jälkeen. Mut sit ku lähtee purkaan ja kelaan hommaa seuraavana päivänä (mahdollisen krapulan jälkeen), niin voi todeta olleensa naurettava asshole, ihan kuten aina yleensäkin. Eka idea korjata tilanne oli mulla, tottakai, vaihtaa Jallu joksikin toiseksi, mutta pitkän pohdinnan jälkeen tulin siihen tulokseen, että tarkkana saa olla ettei tilanne menisi vaihdon takia entistä huonompaan suuntaan.

Mulle on tässä viikon aikana kyllä sattunut jotain. Liekö löin pääni viikko sitten Tampereella hummatessani. Huomaan havainnoivani ympäristöäni sillä silmällä, että saisin kaivettua materiaalia tänne mun blogiini. Kelasin jopa nauhottavani jotain keskusteluja kännykkään, että voisin niitä sitten purkaa ja puhtaaksi kirjoitellen käyttää täällä. Vielä en kuitenkaan ole rekannut itseäni mihinkään hääfoorumille. Siinä vaiheessa saattaisin jo itsekin huolestua itsestäni. Mutta juttuja olen noita muista suomalaisista Bridezilloista jo kuullut. Tuntuu, että tuo oma tuleva vaimo ei ehkä ole sieltä pahimmasta päästä. Lieneekä suomalaisilla tulevilla morsiammilla päällä joku kilpavarustelu kuin Neuvostoliitolla ja USA:lla kylmänsodan aikana? Onko tarkoitus pelotella toisia morsiammia vai vaan saada kaikki läheiset ympärillä pyörivät ihmiset vararikkoon ja murtumaan henkisesti. Jengillä on kaksi, 2, siis KAKSI hääpukua ostettuna. Ensin ostetaan yksi ja viikon päästä löytyykin toinen, joka on hienompi. Mitä helvettiä sitä edes enää katselee hääpukuja jos semmoisen jo osti? Ei ne nyt jumalauta itsestään vastaan kävele.

Häät on kyllä semmoinen aihe mistä voi ammentaa lopottomiin. Joka postaus voisi käsitellä samaa asiaa ja siitä saisi joka kerta revittyä uutta pihalle. Tästä kuitenkin pääsen hommassa eteenpäin ja nostan nyt esille juhlapaikan koristelun. Vastaani tuli kuva semmoisesta kivasta pinkkihelvetistä. Kuvan perusteella se näytti juuri siltä paikalta, missä yksisarvinen kirmaa vapaana ja paskoo sateenkaaria ja elää elämäänsä onnellisena ilman salametsästystä. Eikös häiden funktio ole ola parin näköinen juhla? Oonko sitten suppea vai onko mulla ihan väärät frendit, mutta kuka jätkä oikeasti haluaa tuollaisen koristelun? Konfliktien välttämiseksi on tietty välillä paikallaan myöntyä kaikkeen Bridezillan ideoihin, mutta olisiko se raja kuitenkin vedettävä johonkin? Mutta ehkä se pillu, pari tissiä ja perse saa vain jotkut miehet joojottelemaan ja muutenkin sekoamaan.

Mä haluun tulla mun häihin hevoskärryllä. Kärryjä vetää musta ja valkoinen hevonen. Alla oleva kaveri oli het messissä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti