25.10.2013

Chaos A.D

Suomalaisen miehen kuuluisi perjantaina ajaa suoraan töistä alko kautta kotia ja korkata kossu ennen, kuin sattuu vahinkoja. Sit sauna päälle ja sinivuokkojen numero pikavalintaan ja heads up soitto, että laittavat loossin lämmityksen päälle. Mutta mitä teen minä? Se on kumma juttu, että vaikka ikää ja kokemusta alkaa olemaan, niin en sen vertaa ole vielä oppinut, että perjantaisin ei kannata mennä kauppaan töiden jälkeen, ellei sitten mene just ennen sulkemista. Silloin saattaa olla kyl keissi jo se, että maijalan pojat on hakeneet parempaan talteen. Perjantain kaupparuuhkasta selviytyminen alkaa vaatimaan jo valkotakkisten apua. Pitääpä varata aika lekurille ja pyytää napit joulushoppailua silmällä pitäen.

Edellisessä postauksessa puhelin Prismasta ja kilon verrasta mainosta. Siinä se lehti edelleen kököti ovesta tullessa ja nyt se perkele kököttää tässä meidän keittiön pöydälläkin. Eipä siinä paljoo auta ku tuo hullu akka vähän hymyilee ja vilauttaa rintaa, niin paketti on sekaisin kuin VR:n lipunmyynti. Ja tosiaan, lehti painoi tasan sen kilon mitä lonkalta heitin. Vaimoke sen puntaroi.



Nyt tämä mies kaataa lasillisen (tuopillisen) * Jallua, laittaa Sepulturan soimaan ja alkaa lukemaan tosimiesten lehteä, eli Infernoa. Ja myöhemmin yöllä heiluu kassit kuin kirkonkellot hääurkujen soittaessa Imperial Marchia. Sit mä herään hiestä märkänä ja mietin et oliko se painajainen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti