31.10.2013

He's no good to me dead

Bongasin facelassa, että HBO oli tiputtanut kanavansa hintaa ja muutenkin järkeistänyt ehtoja. Kelasin, het et "jes, ny jotain muuta kuin hääjuttuja". Vielä ei natsannut blogiton ja häätön päivä kuitenkaan. Kovin on haastavaa kattoa Game Of Thronesia ja koittaa veivata vieraslistaa sekä keskustella itse juhlapäivän aikatauluista ja muutenkin juhlan kulusta. Ny Starkit on pausella ja meikällä näppis laulaa.

Bestmän kävi mua tänään myös moikkaamassa. Harmillisen pahasti meillä on kalenterit aina ristissä. Kovinkin mielelläni näkisin kyseistä herrasmiestä useamminkin. Hyvin saatiin purettua kuulumiset. Paskanjauhamisen ohella päivän polttavia puheenaiheita oli mm. lapset, parisuhteet, erot, uudet suhteet, exät, nyksät ja vielä ne tapaamattomat, sekä, yllätys yllätys, meidän häät. Refereoin pikaisesti mitä tässä on tullut viime tapaamisen jälkeen tehtyä ja mitä on vielä suunnittelupöydällä. Sitä me miettitiin, että mikähän on soppeli määrä alkoholia per vieras juhlissa. Päädyimme siihen ratkaisuun, että simuloimme tilannetta joku viikonloppu kun nuo kalenterit näyttävät molemmille vihreää valoa. Myös polttareita sivuttiin. Tuumailin suoraan, että jannut voi sitten samantien poissulkea kaikki juntit ideat. Toistaalta sillä porukalla millä polttareita tullaan pitämään, on se luultavasti mahdotonta. Kokovartalokalsarit vaan päälle. Semmoset villinlännen versiot, missä on takaluukku. Sitten haetaan Citarista useemman kilon kirjolohi. Kaupustelu ja rahankerjuu tapahtuu sil viisiin, että lähestetyään naisia ja myydään heille mahdoolisuus läiskiä sulhoa paljaalle perseelle sillä raa'alla kalalla.

Mut pikkuhiljaa täs alkaa asiat toisensa jälkeen menemään eteenpäin. Vaimokkeen puku on hanskassa, hotelli varattu ja puolentoista viikon päästä tapaaminen pitopalvelun kanssa. Eikä pidä unohtaa, että huomenna on perjantairairairai.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti