29.10.2013

Wanted: Alive

Tämä kun on kuitenkin hääblogi, niin lienee paikallaan avata myös sitä, millaisia häitä meillä täällä tällähetkellä suunnitellaan. Mut StarWars vei mukanaa jo kahdeksankymmentä luvun alussa ja vaimokkeen hivenen myöhemmin. Meistä kun kumpikaan ei oo silleen mitään vanhan liiton kannattajia, niin oikestaan alusta asti oli selvää, ettei mennä ihan perinteisen kaavan mukaan. Kumpikaan meistä ei kuulu myöskään kirkkoon, joten maistraatin kautta sitten haetaan vauhtia bileille. Star Wars dresscodea emme kuitenkaan tule vierailta vaatimaan, enkä minäkään meinaa hengata bileissä Darth Vader kypärässä.

Geek meininki tulee näkymään koristelussa, kutsuissa ja mahdollisesti virallisissa hääkuvissa. Kuvaaja on tosiaan buukattu ja vaimolla on jo visiotakin potretista. Vielä ei kylläkään ole sen kummemin kuvaajan kera palaveroitu, mutta ehtiihän tätä. Emme myöskään buukkaa kuvaajaa dokumentoimaan koko kekkereitä, vaan sen ajattelimme toteuttaa muilla konstein. Juhlissa on kyllä kuvaaja, mutta sen ympärille ollaan rakentamassa jotain normaalista poikkeavaa. Kuvaaja kun on kuitenkin frendi, niin pitäähän senkin päästä nauttimaan Jaloviinaa kamman kautta imastuna suoraan nenään. Mä muistan yhden Absintti keikan nääs ;P Dokaamista ei pidä pilata valokuvaamisella. Siinä on yhtälailla kamera tiellä samalla tavalla ku naiset miesten naidessa.

Musiikkipuolta tullaan bileissä hoitamaan vinyyleiltä. DJ heitti ideaa, että vieraat voisivat tuoda mukanaan omia suokkareita ja musta se onkin melkoisen hyvä ja kova idea. Live musapuolelle emme myöskään buukkaa mitään tanssiretkuetta. Itsehän kallistun musiikkissa hivenen hevin puoleen, mutta hevisoitinorkesteriakaan ei ole tulossa. Olemme tiedustelleet parin frendin hoppiretkuetta vetämään setti kemuihin.

Sormuspuolella plääni on se, että meikäläinen ottaa vaimokkeen nykyisen kihlasormuksen, jonka sille teetätin kun kihloihin mentiin. Valimon koru teki pääkallosormuksen, joka sitten siirtyisi mulle ja vaimokkeen sormus tullaan tekemään sitten parista, käsittääkseni tulevan anopin, vanhasta sormuksesta




Nyt tuntuu, että aikaa on vaikka ja kuinka hääpäivään, mutta jos ikä on tuonut jotain, niin ajan exponentiaalisen kasvun. Se on vaan hupista saatana ja elokuu. Alle vielä mun ja vaimokkeen kera otettuja StarWars ruutuja. Ensimmäisessä ruudussa myös kemuissa toimiva SeremoniaMestarimme.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti