21.11.2013

Bäää

Teinköhän virheen, kun kieltäydyin lähtemästä joulupukiksi noin kahdenkymmenen (tuhman)hoitajan pikkujouluihin huomenna? Tuli tosiaan aika yllättävä puhelu tuossa, että sananmuunnos pukille olisi tilausta. Hetken asiaan kelattuani päädyin kuitenkin kieltäytymään, vaikka mua koitettiin Jallulla mestoille houkutellakin. Valintoja on tehtävä ja näin tällä kertaa. Heitin ton saman kyssärin facelaan ja suurin osa jengistä on sitä mieltä, että virhe tuli tehtyä. Oon tottunut tekemään virheitä, näkeehän sen jo musta päälle päinkin. On tuo ranskalainen auto, ex, vaimoke jne...

Bongasin täältä bloggerista jo nyt nuo tilastot. Sieltä sitten klikkailin äimistellen sitä, kuinka paljon tätä blogia on katsottu ja mistä sivuilta tänne on tultu. Pienoisen WTF momentin tarjosi se, että sivulleni on tultu lemmikkipalstan kautta. Tokihan siitä het klikkailemaan itseäni lähteen äärelle ja tottatosiaan, siellä tää oli linkattuna. Kiitos ja kumarrus linkkaajalle :) Vielä ku sais joskus kommentinkin.
Seuraan itsekin muutamaa hääblogia. En silleen oo mitään ideoita vielä saanut omiin häihin, mutta on kiva lukea miten muilla hommat etenee ja samoja asioita tulee vastaan mitä vaimokkeen kera jubaillaan. Mun jorinat ei ehkä oo ihan yhtä analysoivia ja hääteemaisia kun nuo mitkä mulla on seurannassa. Vaimokkeellakin on hääpäiväkirja yhdellä foorumilla, mutta sitä en oo lukenut enkä silleen tarkkaan ottaen tiedä että missäpäin nettiä se edes on.

Mun uus tukka näyttää kuulemma lampaalta. Vaimoke käy myös ihan kuumana True Bloodin Eric Northmaniin. Pitääkö huolestua?




Minä ja vaimoke. Kuva by StudioNatsi

4 kommenttia:

  1. Mahtava kuva!
    Sun blogia on ihan huippua lukea ja tää taitaakin olla ainut blogi mitä myös meillä mies lukee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. StudioNatsi on kova tyttö kyllä kameran ja photoshopin kanssa :)

      Ja hei, kiitti kommentista. On ensimmäinen. Siitiä et uppoo teille molemmille.

      Poista
    2. Ensimmäinen monista ;)

      Poista