27.11.2013

Mä oon aina halunnu ajaa prätkäkytällä

Kirjottelin tuossa kotva sitten mun koteloitumisesta. En jostain syystä älynnyt jo silloin postata noita havainnollistamiskuvia, joten pusketaan sekin het täs kärkeen alta pois.



Ei aina tuo valo pala ihan mun vintillä asti ja muutekin tuntuu, että hetkittäin tulee taivallettua aistit sumussa. Vaimokkeen kera kans usein, joko tahallisesti tai tahattomasti, ollaan ihan eri aaltopituudella. Useasti kaipaan minä- vaimoke- minä sanakirjaa. Mies - nainen - mies sanakirja vois olla sit toinen vaihtis. Epäilen vahvasti, että kirjastosta ei löydy kirjaa naisen logiikasta. Naisesta tulikin mieleen joku mietilause, jonka muistan lukeneeni jostain teepussin lappusesta. "Naisen mieli on puhtaampi. Hän vaihtaa sitä useammin" Ton mä niin ostan.

Mut enihuu. Toinen suomalainen iltapäivälehti tuossa kirjoitteli eroista ja niiden syistä. Minä sitten heti toki klikkailemaan, koska ajattelin nyt jo valmiiksi valita listalta, että miksi tullaan eroomaan. No listaa jutussa ei ollut, mutta muutama syy kyllä eriteltynä. Naiset haluavat erota, koska heidän odotukset eivät täytykään. Mä oon ny viis vuotta tuntenu ton vaimokkeen ja jos se ei tähän mennessä jo tiedä mun toimintatapoja, maneereita ja kliseitä, niin syytön mä siihen oon. Tiedän kyllä muuttuneeni vuosien saatossa, mutta siihen en osaa ottaa kantaa että mikä on iän mukanaan tuomaan viisautta ja mikä vain tyhmää miesmäistä uhoamista.
Mutta että ei ihan menisi vain eroksi tämä postaus, niin jutussa oli myös maininta, että ruotisinkieliset on tilastollisesti onnellisempia. Pyysiin het vaimoketta alkaa puhua mulle ruottia, mut se johti vaan siihen et mä ymmärsin tota vielä vähemmän. Jos pyytäis sen opetteleen jonkin pornon ja seksikään toisen ulkomaisen kielen kuin ruotsin. Uuh Klaus, Ich komme, ICH KOMME!

Meidät pitää vaimokkeen kera yhdessä kyllä luova hulluus. Vaikka toi on päivittäin piikkinä mun perseessä, niin siitä huolimatta meillä synkkaa monessa asiassa. Välillä toki menee kuppi nurin ja pitää päästää höyryjä pihalle. Viimeksi kun tuo SeremoniaMestari kävi täällä, niin akka pakkas sen jälkeen laukun ja läks Hesaan kaasonsa luo pariksi päiväksi huilaamaan.


p.s Perkele et meinaa käydä kiristämään hermoa noiden kuvien asettelu täällä bloggerissa.
Jos musta ei isona tuu prätkäkytänkuljettaja ni sit mä haluun olla kopiokoneenkuljettaja

EDIT: Kuva lisätty



1 kommentti:

  1. Kopiokoneenkuljettaja löytyy, vaan digioperaattori kyl nykyiseltä nimeltä. Ehkä jossain firmassa tuotakin voidaan käyttää kun kalvonajaja löytyy vanhasta palkkakuitistakin.

    VastaaPoista