4.11.2013

Säihkyturpa

Rakas blogini, siitä on jo ehtinyt muutama tovi mennä, kun viimeksi riimejä sinulle loihdin. Mut mun piti käydä vähän valohoitolassa, yöelämässä katsomassa bändejä ja sitten toipua tuosta kaikesta. Niin ja etsiä inspiraatiota.

Sain yhden uuden hyvän syyn mennä naimisiin. Vaimoke se taisi olla, joka jostain bongasi, että oma hääpäivä on palkallinen vapaapäivä. Kyselin vielä meidän kioskin HR:ltä että noinkohan on ja olihan se. Omaksi hääpäivä tulee virallisesti tosiaan olemaan arkipäivä ja virka-aika. Toki maistraatin sedän tai tädin saisi varmaan tulemaan mestoille viikonloppunakin, mutta me tuossa kelattiin, että ehkä helpoin tapa hoitaa se tolleen. Ainakin se on halvin noin. Sit vaan ottaa kaasot ja bestmän mukaan todistajiksi ja hoitaa muodollisuus pois. Käydä ehkä syömässä sit porukalla ja jättää juhliminen lauantaille. Mut pitäs vissiin useemminkin mennä naimisiin arkena ni sais palkallisia vapaapäiviä. Ei noita vapareita liikaa oo. Mut noinkohan se palkkakaan siltä yhdeltä päivältä pystyy korvaamaan sen tuskan mitä se tuo sitten tullessaan ;P

Vaimoke hengaa jossain netin hääfoorumilla. Se mulle eilen hehkutti et ny se oli saanut morsian statuksen ja luettavaa kuulemma ripakopallinen lisää. Ne jutut mitä se on sieltä tähän asti ääneen lueskellu on välillä ollut kyllä suoraan Painajainen Elmstreetillä leffoista. Jotkut morsiammet sitä vain kadottavat todellisuuden näemmä kokonaan kun hääkirkonkellot alkavat soimaan. Ei vittu, en ehkä kestäis päivääkään ees seurustelua jokun hullun akan kera joka on aloittanut hääsuunnittelunsa ennen ku ees seurustelee kenenkään kaa. Ja sitten kun saa jonkun ukon viimein vieteltyä, niin alkaa kärttämään kihloja. Ennemmin mä nirhaisin ranteeni tylsällä viivottimella, kuin alistuisin tuollaiseen. Jos toisella on kuviot selvät jo ennen ku seurustelusuhde on edes alkanut, niin kelaampa vaan, kuin Riku ja Tunna konsanaa, et miten paljon siinä on miehellä enää sanottavana mistään sen suhteen aikana. Ja miettikään. Suomessa elää tollasia sulhasia ja morsiammia. Joka päivä! Ja niiden annetaan myös lisääntyä. En ihmettelis jos joku kerta kääntyisin jostain risteyksestä väärään suuntaan ja eksyisin amerikkaan. Toisaalta amerikan morsiammet näyttäis ainakin tositeeveeen perusteella olevan vielä enemmän sekasin.

Mä voisin isona alkaa hääsuunnittelijaksi. Myydä samalla kaikkea, mihin voi etu- tai takaliitteksi pistää hää(t). Aloittaisin aamuni parilla diapamilla ja meditoisin itseni HinduLehmäksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti