13.11.2013

Lisää virtaa sähkökärpäslätkään

Kihloissa ja kännissä on kiva olla. Sen jälkeen alkaakin sitten vaikeudet. Verrattiin tossa just kans avioliittoa ja sähköpaimeneen kusemista. Sähköpaimeen kuseminen ei taida kyl kuitenkaan olla ihan niin paha keissi kuin avioliitto. Ja mähän pohjustan tietoni kokemuksen syvään rintaääneen ;P

Töis jengi on kyl kans hyvin messissä hääjutuista. Lähimmät duunikaverit kyl tietää ja nytkin häät nousi puheeksi, kun teevee suolti häämarssia. Het kysyttiin et joko marssi on päätetty ja onko se se, mikä kaikilla muillakin soi. Joo, on päätetty, mutta ei tuu soimaan kyl mikään normi marssi. Teemaan sopiva renkutus on jo kyl keksitty. Sitä me vängättiin vaimokkeen kera, et missä välissä se soitetaan. Pistän repeatille!

Huomenna lupasin kans käydä kattomas pitopalvelupalaverin jälkeen vaimokkeen bongaamaa pukua mulle. Kuvan perusteella se ei mua puhutellut, mut voihan se IRL ollakin ihan kiva. Ite tos jo kyl omalle äijälle sanoin et pitäs sen kaa lähtee pukukaupoille. Toistaalta en yhtään ihmettelis, jos mulle kävis näin:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti