18.11.2013

Vuokrataan morsian

Bongasin tuossa menneellä viikolla vaimokkeen facestatuksen:
"Ideavarkaissa kirjastossa ja nyt onkin kilokaupalla luettavaa aiheesta häät.."
Koitin huikata perään, että mulle Hynystä ja Vuorista, mutta oli kuulemma liian myöhäistä. Olikohan tahallinen vai tahaton temppu jättää mun lukemiset kirjaston hyllyyn ;P

Kotona vastassa olikin sitte pöydällinen kirjallisuutta. Hääleikkikirja sai mut heti miettimään stuntmiehen hankkimista juhliin. Toistaalta morsiammenryöstö saattais olla paikallaan, ainakin jos sen voisi toteuttaa jopa ennen häitä. Vois huikata perään, että "Ei tarvi palauttaa" Tossa hetki sitten mietin, että jos myis ton. Eilen puolestani mietin, että saiskohan tuota sitten vuokrattua? Ja nyt kaikki kukkahattutädit voivatkin pitää mielipiteen sitten itsellään. Ei, en ole aikeissa harjoittaa ihmiskauppaa.



Kirjojen joukossa oli myös "Aikuiset ystäväni" kirja. Hetken sitä ihmettelin ja kävi ilmi että se on kaason kirjan. Vaimoke oli kurvannut kaasolla käymään kirjaston jälkeen ja oli saanut kirjan kotia täytettäväksi. Munkin sinne piti kuulemma raapustaa omat vastaukseni. Siellä oli kysymys, että mikä on suhde kirjan omistajaan. On edelleen jotenkin absurdia, että mun teiniaikainen EX on vaimokkeeni kaaso.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti