5.11.2013

Hö, otsikko unohtu.

Kirpputorit, nuo helvetin esikartanot. Täynnä loppuun asti kulutettua ylihinnoiteltua skeidaa. Tai ei aina. Vaimoke oli tänään tehnyt varsinaisen löydön, kun eteen oli tulla tupsahtanut StarWars kypärä naurettavaan hintaan. Eihän tuo tietty tiptop ollut, mutta kun uusi maksaa pikaisen googletuksen perusteella karvan alta satasen ja ton sai alle kympillä, niin sanoisin, että nappi löytö. Saatiin siis lisää koristetta ja rekvisiittaa häihin ja niiden StarWars teemaan liittyen.

Mutta kirpputorit. Olehan toki itsekin muutaman kerran tehnyt ihan kivoja vinyylilöytöjä, mutta pistää kyllä miettimään, että meinaako ihmiset koittaa pahastikin päästä rikastumaan vanhalla tavaralla. Kirpputorien idea on laittaa vielä suht käytetettävissä oleva tavara kiertämään järkihinnoilla. Kuka saatana maksaa vanhasta skeista lähes uutta vastaavan hinnan? Täälläkin perähipiällä on muutama kirppis ja yhdessä niistä kyllä, ainakin viime kerran käynnistä jotain mustaneena, pyörii samat Oraksen hanat vuodesta toiseen. Vaimoke noissa vielä pyörii, mutta on jo kauan sitten hiffannut mennä niihin yksin. Enpä muista että olisin tällä vuosikymmenellä monestikaan käynyt enää penkomassa ja niistäkin muutamasta hassussa käyntikerrasta on vastannut Vaimoke kun on lähestulkoon pakottanut mukaan korvasta vetämällä.

Joitain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä ja jotain lainattua. Noh, ny on ainakin vanha StarWars kypärä, sininen lasermiekka. Sit mä lainaan bestmäniltä kaksikymppiä ja ostan uuden Jallupullon.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti