22.11.2013

"Kunniahan siinä menee, mutta maine toisaalta kasvaa"

Bongasin Facebooksissa, kuinka ollakaan, todellisen ja kiistattoman faktan. Täytyyhän sen olla totta, kun se ihan naamalassa todetaan.

"Menestyvän miehen takana on hämmästynyt anoppi"

Pohdin tuota eilen illalla ja nyt yön yli nukuttua tajusin, että jotain pitää tehdä. Vaimoke saa ensi tilassa soittaa äidilleen ja kehoittaa häntä hämmästelemään, koska täällä perähipiällä ei vielä mun menestystä ole näkynyt. Että äkkiä nyt äimistelyt päälle, niin viimestään kun aviossa ollaan alkaa mainetta ja kunniaa tulvimaan ovista ja ikkunoista. Olen aina kokenut olevani korkeintaan keskenkertainen asiossa, mitä teen ja harrastan. Bänditouhuihin lähdin joskus silläkin, kun isot pojat kehuivat, että sitten alka tulla tissiä ja pillua ovista ja ikkunoista. Enemmän mä oon tissejä nähny ton valokuvausharrastuksen parissa, kuin kitaraa soittamalla, mutta ei tuokaan määrä ole ähkyyn asti yltänyt





Juttelin tuossa myös häiden Seremoniamestarin kanssa. Vaimokkeen kera kaavailtiin kutsua kaasot ja bestmän kera mestarin istumaan jossain vaiheessa kevättä iltaa. Seremoniamestari lupasikin hypätä skootterin selkään ja ajaa meille. Matkaa noin 250 km. Mitäpä tuokaan ei mun puolesta tekisi <3 Mestari huikkasi myös puoliskolleen juttelevana juuri mun kaa. Vastaus oli: "Ei tartte kertoo enempää" Tuo musta kyl kiteyttää aika oleellisesti kaiken. Musta vähän tuntuu, et se on aika monen naisen unelma että mää ja Mestari ei hirveen usein oltais samassa paikassa samaan aikaan.


3 kommenttia:

  1. Jälleen kerran mahtavia kuvia postauksessa :D
    Meillä kyllä äiti on alkanut nyt äimistellä peteä (tällä tarkoitan, että on alkanut arvostaa miesvalintaani), mutta maine ja mammona tosiaan vielä puuttuu myös tältä suunnalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se vaatiin sen "papin aamenen" että tuo väittämä pitää paikkansa. Jääkäämme jännityksellä odottamaan menestystä

      Poista
  2. Loistavia kuvia :) Kuin aina....

    VastaaPoista